پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۱۱:۱۴

امام‌ جمعه ایلام:

سازمان بازرسی گلوگاه‌های فساد را شناسایی کند

سازمان بازرسی گلوگاه‌های فساد را شناسایی کند

ایلام-امام جمعه ایلام گفت: موفقیت سازمان بازرسی در استان ایلام نیازمند شناسایی بستر و گلوگاه‌های فساد است.

به گزارش خبرنگار مهر، الله‌نور کریمی‌تبار صبح امروز یکشنبه در دیدار با مهدی اصلانی کرچی رئیس جدید سازمان بازرسی استان ایلام اظهار کرد: خط قرمز بازرسی مبارزه با فساد و شناسایی گلوگاه‌ها و بسترهای فساد باشد و این مهم را در اولویت سازمان متبوعه قرار دهید.

امام جمعه ایلام کار بازرسی را فوق العاده سخت خواند و عنوان کرد: بازرسی از جمله فعالیت‌هایی است که نیازمند داشتن تیزبینی و اشراف بر دیگران است.

وی افزود: مبارزه با متخلفان کاری پرتنش است و گاهاً با مواردی همچون مزاحمت، تهدید، اصرار و تطمیع همراه است.

کریمی‌تبار در ادامه با اشاره به اینکه فعالیت در نظام مقدس جمهوری اسلامی یک عبادت محسوب می‌شود، بیان کرد: کشور دارای شرایط حساسی است، و تبعات کوتاهی افراد متوجه نظام جمهوری اسلامی می‌شود.

امام جمعه ایلام در ادامه ابراز کرد: نقشی که کارمندان غیر از اصلاح نظام ساختاری موجود دارند، این است که به صورت غیرمستقیم در دین مردم تاثیرگذار خواهند بود، به گونه‌ای که نحوه فعالیت و برخورد آنها می‌تواند منجر به دینداری یا بی دینی مردم و یا انقلابی و ضد انقلابی بودن آنها شود.

کریمی تبار با اشاره به تفاوت فاحش در قیمت برخی اجناس بازار استان اظهار کرد: تعدادی زالوصفت که می‌خواهند خون مردم را بمکند، به دنبال تکاثر اموالشان هستند و هیچ‌گونه رحمی ندارند، لذا لازم است با آنها برخورد قاطع صورت گیرد.

امام جمعه ایلام در ادامه ابراز کرد: سازمان بازرسی شاید به اندازه کافی و گسترده نیرو نداشته باشد که بتواند کار نظارتی خود را به خوبی انجام دهد برای رفع این خلاء از ظرفیت نیروهای داوطلب سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج بهره ببرید.

وی تصریح کرد: بازرسی می‌تواند به گونه‌ای رفتار کند که مردم، این سازمان را پناهگاه خود در فضاهای مختلف ببینند و گزارش فسادها و مشکلات را بدهند، این هنر مدیریتی شماست که به گونه‌ای رفتار کنید که مردم هرچه دیدند را بدون ترس و واهمه به شما انتقال دهند و امید داشته باشند که حتماً پیگیری می‌شود.

کد خبر 5158009

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha